Yritys

Avans on Ota-Tuote Oy:n omistama lastuavien kovametallityökalujen huippuosaamiseen erikoistunut yksikkö, joka tarjoaa ratkaisuja vaikeimpienkin aineiden työstöön.

Ota-Tuote Oy on vuodesta 1979 alkaen toimittanut laadukkaita sähkötyökaluja, hiomakoneita ja monenlaisia teriä lähinnä metalliteollisuuden ja korjausrakentajien käyttöön; toiminta-ajatuksenaan tarjota laadullisesti parhaat tuotteet asiakkaidensa työn tehostamiseen ja mahdollisten tuotanto-ongelmien ratkaisemiseen.

Tärkeimmät tuotemerkit ovat Fein-sähkötyökalut, Grit-nauhahiomakoneet metallintyöstöön sekä Projahn -metalli- ja kiviporat. 2006 kesällä tapahtuneen Oy Avans Ab:n liiketoimintojen oston myötä yritykselle saatiin laadukkaita edustuksia lastuavan työstön puolelle eli mm. Sumitomo Electric Hartmetall GmbH:n tuoteohjelma.

Ota-Tuote markkinoi tuotteitaan pääosin ammattijälleenmyyjien kautta. Jälleenmyyjäkanta käsittää sekä metalliteolllisuuteen suuntautuneita yrityksiä, että saneerauspuolelle erikoistuneita myyjiä. Jälleenmyyjäportaan kanssa toimitaan paljolti yhteydessä loppukäyttäjiin. Avans myy lastuavia työkaluja myös suoraan käyttäjille. Läheinen kontakti ruohonjuuritasolle on välttämätön, kun halutaan pysyä selvillä asiakkaiden toiveista ja kehityksestä.

Ota-Tuote / Avans Oy:n 12 henkilön tehokas ja innostunut tiimi palvelee pienen yrityksen joustavuudella asiakkaitaan. Omien toimitilojen yhteydessä Helsingin Hämeentiellä sijaitseva varasto mahdollistaa nopeat toimitukset. Hyvä toimituskyky onkin yksi pienen, erikoistuneen yrityksen keskeisimmistä kilpailuvalteista.