Tuotteet

Avansin tuotevalikoima koostuu kovametalli-, CBN- ja PCD- työkaluista, jotka soveltuvat sorvaukseen ja jyrsintään.

Sumitomo on kehittänyt runsaasti suurnopeustyöstöön ja vaikeille aineille soveltuvia tuotteita mm CBN- ja timanttityökaluja. Koska Sumitomo valmistaa myös raaka-aineen eli esim kovametallin itse, on kehitystyöllä vahva perusta. Perusteellisen testauksen ansiosta asiakas voi luottaa uuden tuotteen olevan käyttövalmis. Sumitomo takaa tuotteilleen myös pitkän elinkaaren eli uusia laatuja kehitetään harkitusti.

Avansin ohjelmassa on myös saksalaisia Simtek -pistoteriä ja muita pienempiä tuoteryhmiä. Nyt uutuutena myös Schüsslerin laadukkaat työkalut!

Sumitomo tuotteet

Japanilainen Sumitomo Electric Hardmetal Corp on erikoistunut vaikeasti lastuttavien materiaalien työstöön ja suurnopeustyöstöön soveltuvien teräpalojen kehitykseen ja tuotantoon. Sumitomolla on 11 tuotantolaitosta ympäri maailmaa.Euroopan myyntikonttori ja keskusvarasto sijaitsee Saksassa Düsseldorfin lähellä Willichissä.

Simtek erikoistyökalut

http://www.simtek.eu/index_english.html

Saksalainen Simtek Präzisionwerkzeuge GmbH Valmistaa kovametallisia erityistyökaluja sisä- ja ulkopuolisiin uritus- ja pistotöihin myös kiilaurat. Sisäpuolinen sorvaus alkaen Ø 0,3 mm.

Pinzbohr avartimet

http://www.pinzbohr.com/

Pinzbohr on espanjalainen yritys joka on valmistanut laadukkaita avartimia jo vuodesta 1977. Valikoimasta löytyy tuotteita vaativampaankin koneistukseen.

Hartner kovametalli- ja kanuunaporat

http://www.hartner.de/

Täydennämme valikoimaamme saksalaisen Hartnerin kovametalli- ja kanuunaporilla. Joo yli 100 vuoden kokemuksella Hartner on ollut ammattilaisen valinta. Nykypäivänä yrityksen tuotekehitys on keskittynyt erityisesti PCD- ja CBN-tuotteisiin, joita käytetään esim. lappuporissa.

Gewefa pitimet ja istukat

https://www.gewefa.de/

Poistotuotteet

Tuotteet ovat käyttämättömiä ja valikoimista poistuvia.
Listalla mainittu saatavilla oleva määrä. Toimitus postiennakolla.
Tiedustelut: avans@avans.fi / 09-612 9230